skip to Main Content

Wie ben ik?

Hallo allemaal!

Ik ben Anne, 30 jaar oud en de trotse moeder van mijn tweejarige zoontje Finn. Ik werk als schoonheidsspecialist bij Less is More, een gezellige salon hier in Nijmegen. Wat ooit begon als een eenvoudige hobby, is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot iets waar ik ontzettend gepassioneerd over ben en waar ik elke dag met veel plezier aan werk.

Mijn reis begon toen ik besloot om mijn liefde voor beauty te delen met anderen door te gaan bloggen. De wereld van beauty heeft altijd een speciale plaats in mijn hart gehad, en ik wilde die passie delen en anderen helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen.

Grote Schoonheid, mijn blog, is mijn creatieve uitlaatklep geworden. Hier deel ik tips, informatie en inspiratie over alles wat met beauty te maken heeft. Of het nu gaat om make-up, massages, schoonheidsbehandelingen of andere schoonheidsgerelateerde onderwerpen, je kunt er zeker van zijn dat je hier iets interessants zult vinden. Ik ben er trots op dat ik mijn ervaring en kennis als schoonheidsspecialist kan inzetten om mijn lezers te helpen.

Maar mijn blog is meer dan alleen informatie en advies. Het heeft ook een persoonlijke touch. Ik vertel graag over mijn eigen ervaringen en ontdekkingen in de wereld van schoonheid. Ik geloof dat beauty voor iedereen anders is en dat het belangrijk is om jezelf te zijn. Daarom probeer ik altijd mijn authentieke zelf te zijn en dat weerspiegelt zich in mijn blog.

Kan je iets niet vinden of wil je nog meer over mij weten? neem dan gerust contact met me op!

Dus, neem even de tijd om rond te kijken op Grote Schoonheid en hopelijk vind je hier veel leesplezier en inspiratie!

Liefs, 

Anne

grote schoonheid

Over mij Anne
Back To Top